Direct contact? Bel: +31 (0)6 53 95 51 52

Home > Executive Team Coaching

Executive Team Coaching

 

Ondernemers en bestuurders zoeken steeds vaker externe begeleiding in de vorm van executive teamcoaching. Heel verstandig, want door teams te laten reflecteren, gaan de prestaties omhoog en neemt het onderling begrip tussen teamleden toe. Zodoende verbeteren ook de relaties en de motivatie binnen het team.

Pieter van Os is een ervaren executive teamcoach, die weet wat ervoor nodig is om uw team goed te laten samenwerken, om het naar een hoger niveau van ontwikkeling te tillen en om conflicten vroegtijdig aan te pakken. Zijn frisse blik zal ook voor úw team een waardevolle aanvulling blijken te zijn, onder meer doordat hij beschikt over lef, scherpte en uitgebreide kennis van groepsprocessen. 

Bij het coachen van directieteams staat reflectie op de samenwerking centraal. Daarmee kan de organisatie beter gaan functioneren en kunnen doelstellingen makkelijker behaald worden. Als executive teamcoach helpt Pieter van Os teams én de individuele leden van die teams bij het vergroten van hun professionaliteit. Hij werkt aan het stimuleren van reflectie en aan het overwinnen van obstakels voor verdere ontwikkeling. Doordat hij zeer breed geschoold is als coach kan hij verschillende tools en methoden inzetten, afhankelijk van de vraag en de context van uw organisatie. Kortom: teamcoaching op maat gemaakt. 

Koffie?